ΥΛΙΚΑ
125 γρ. μαργαρίνη
½ φλ. ζάχαρη
2 αβγά
3-4 μπανάνες πάρα πολύ ώριμες κομμένες με το χέρι σε πολύ μικρά κομματάκια
1 βανίλια
1 κ.γ. σόδα μαγειρική
2 κ.σ. μέλι
11/2 φλ. φαρίνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ χειρός το μαργαρίνη με τη ζάχαρη. Μόλις ασπρίσει το μείγμα ρίχνουμε ένα-ένα τα αβγά και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε το μέλι, τη βανίλια και τη σόδα και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε το αλεύρι και μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί προσθέτουμε τις μπανάνες. Ανακατεύουμε καλά και μεταφέρουμε τη ζύμη σε μια φόρμα που θα βουτυρώσουμε και θα αλευρώσουμε. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 180 βαθμούς.
Aπό την Ελένη Ψυχούλη
na kano mia erotisi???ama den baloume mesa soda peirazei genika i mirwdia tis den mou aresei!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήnansi legomaii!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήkalimera nansi mou den nomizw na peirazei katholou, genikws na peiramatizestai me tis syntages den xreiazetai na ta kanoume ola kata gramma mporoume na afairesoume kai na prosthesoume kati pou mas aresei....
ΑπάντησηΔιαγραφήna min valeis an den sou aresei...
kali epityxia...
eimaimama