Δείτε τη συνταγή...
ΥΛΙΚΑ
125γρ βούτυρο
80γρ. μαργαρίνη
2 βανίλιες
1 αυγό
1 κρόκο (επιπλέον από το αυγό)
160γρ φαρίν λακτέ
5 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
200γρ αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Χτυπάω στο μίξερ το βούτυρο, τη μαργαρίνη, τις βανίλιες, το αυγό και τον κρόκο
2.Προσθέτω το αλεύρι, την φαρίν λακτέ και το μπ.πάουντερ.
3.Πλαθω κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλω
4.Τα ψήνω στους 165 βαθμούς για 30 λεπτά.
Καλή επιτυχία!!!
http://www.pameevros.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου