Σίγουρα δεν είναι τόσο φίνα όσο εκείνες οι mousse που χρειάζονται περισσότερη ώρα, φροντίδα αλλά και υλικά...
Είναι όμως σοκολατένια, ανάλαφρη και ιδανική για όσες δεν διαθέτουν πολύ χρόνο.Υλικά
200 γραμμάρια σοκολάτα σπασμένη σε κομμάτια
4 αυγά
Εκτέλεση
1. Βάλτε τη σοκολάτα σε ένα μπολ και τοποθετήστε το πάνω από κατσαρόλα με νερό που βράζει ανακατεύοντας μερικές φορές μέχρι να λιώσει.
2. Χωρίστε τα αυγά σε ασπράδια και κρόκους και χτυπήστε τα ασπράδια μέχρι να σφίξουν.
3. Αφαιρέστε τη σοκολάτα από τη φωτιά και μόλις κρυώσει λίγο προσθέστε τους κρόκους ανακατεύοντας καλά.
4. Προσθέστε σιγά σιγά και τα χτυπημένα ασπράδια και ανακατέψτε καλά.
5. Μοιράστε το μείγμα σε 4 μπολ και βάλτε τα στο ψυγείο.
Queen.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου