Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΣΟΚ: Παιδόφιλος ακολουθεί παιδιά σε πολυκατάστημα!

Σοκάρουν οι φωτογραφίες ντοκουμέντο... 
που δείχνουν έναν παιδόφιλο να έχει πάρει από πίσω μικρά παιδιά σε πολυκατάστημα, ενώ άγγιζε... τον εαυτό του και επιζητούσε την προσοχή τους. Ο λόγος για τον Jonathan Davis ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από λίγο καιρό καθώς είχε αυνανιστεί μπροστά από μια νεαρή κοπέλα στην Florida, ενώ είχε συλληφθεί μια άλλη φορά επίσης επειδή είχε παρακολουθήσει έναν ανήλικο.

Ο 40χρονος, συνελήφθη λοιπόν πάλι, αφότου ο σεκιούριτι του πολυκαταστήματος τον είδε να παίρνει από πίσω τρία μικρά κοριτσάκια…

Ο άνδρας αυτός κρατούσε το κινητό του τηλέφωνο ενώ σύμφωνα με την αστυνομία κατά πάσα πιθανότητα βιντεοσκοπούσε τα νεαρά παιδιά που τριγυρνούσαν στους διαδρόμους του πολυκαταστήματος. Παράλληλα έκανε διάφορους ήχους για να τραβήξει την προσοχή τους.

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις το «τέρας» αυτό, φώναζε τα παιδιά λέγοντας τους «ψιτ εσύ…»

Κάποιες άλλες πάλι φορές, τα ρωτούσε να του πουν πού έχει κατάστημα με παιχνίδια για να πάρει ένα δώρο, δήθεν, που ήθελε για την ανιψιά του.

Η αστυνομία δεν πιστεύει πως κάποιο από τα παιδιά αυτά έμεινε μόνο του με τον παιδόφιλο, όμως όπως επισημαίνουν η έρευνα είναι σε εξέλιξη…

«Ο άντρας αυτός, δεν φοβάται μήπως συλληφθεί πάλι» τόνισε στο CBS Miami ο ντετέκτιβ Felix Mendigutia.


24wro.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου