Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Μαμά 44 ετών έχει γεννήσει 18 παιδιά!


Μαμά 44 ετών έχει γεννήσει 18 παιδιά!Η γυναίκα που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η 44χρονη

Ρουμανή, Livia Ionce, η οποία ζει με την οικογένεια της στον Καναδά και το 2008 γέννησε το 18ο παιδί της! Η Livia έχει 10 κόρες και 8 γιούς και όλες της οι γέννες ήταν φυσιολογικές, εκτός από μία που γέννησε με καισαρική τομή! Ο 51χρονος σύζυγος της είπε: "Δεν είχαμε ποτέ προγραμματίσει να κάνουμε τόσα παιδιά. Απλά αφήσαμε το Θεό να οδηγήσει τις ζωές μας, ξέρετε, εμείς πιστεύουμε βαθιά πως η ζωή προέρχεται από το Θεό και γι' αυτό δεν θέλουμε να σταματήσουμε την ίδια τη ζωή!". Ο ίδιος ευχαριστεί το Θεό που όλα τα παιδιά του είναι υγιή και χαρούμενα. Επίσης να σημειώσουμε ότι κανένα απ' αυτά δεν είναι δίδυμα!!!


Σύμφωνα με το Παγκόσμιο ρεκόρ Guiness, η μάνα με τα περισσσότερα παιδιά στην ιστορία είναι μια άλλη Ρουμάνα, η γνωστή ως "η γυναίκα του Feodor Vassilyev"(1707-1782). H Valentina Vassilyeva γέννησε 16 ζευγάρια διδύμων, 7 ομάδες τριδύμων και 4 ομάδες τετράδυμων μεταξύ 1725 και 1765, σε συνολικά 27 γεννήσεις, ενώ τα 67 από τα 69 παιδιά που γεννήθηκαν επέζησαν.


Το σύγχρονο παγκόσμιο ρεκόρ σε γεννήσεις έχει η Leontina Albina από το San Antonio στη Χιλή, η οποία στα μέσα της δεκαετίας του εξήντα, μετρούσε 64 παιδιά, τα 55 από τα οποία τεκμηριώθηκαν!


Βέβαια, η μητέρα με τον μεγαλύτερο αριθμό των παιδιών που δεν είναι δίδυμα είναι Ionce Livia, η 44χρονη Ρουμάνα, που ζει στον Καναδά.​
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου