Υλικά
125 γραμμάρια βούτυρο
55 γραμμάρια ζάχαρη
180 γραμμάρια αλεύρι
Εκτέλεση
1. Ζεστάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
2. Χτυπήστε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.
3. Ανακατέψτε το αλεύρι στο μείγμα και θα έχετε μια ομοιογενή ζύμη.
4. Απλώστε τη σε μια επιφάνεια μέχρι να φτάσετε το ενάμισι εκατοστό πάχος και κόψτε στρογγυλά μπισκότα.
5. Πασπαλίστε τα με έξτρα ζάχαρη και βάλτε τα σε ένα βουτυρωμένο ταψί να ξεκουραστούν για 20 λεπτά.
6. Ψήστε τα για 15-20 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα και είναι έτοιμα.
Queen.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου