Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Κοντά στα παιδιά η Βίκυ Καγιά

Δύσκολα μπορεί κανείς να μην πραγματοποιήσει ...την επιθυμία ενός παιδιού, ειδικά όταν πρόκειται για ένα αγγελούδι ταλαιπωρημένο από τα πρώτα του βήματα στη ζωή.


Η Βίκυ Καγιά αποδεικνύει ότι, εκτός από μια πανέμορφη γυναίκα είναι και άνθρωπος με καθαρή ψυχή, καθώς θα ικανοποιήσει την ευχή της μικρής Νταϊάνας, ενός βασανισμένου κοριτσιού, χαρίζοντάς της ελπίδα, δύναμη και χαρά.


Σύμφωνα με την «Espressonews.gr» με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ευχής, που είναι την Κυριακή 29 Απριλίου, η παρουσιάστρια και τοπ μόντελ, που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα μικρά παιδιά, δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση του «Make-A-Wish» Eλλάδος να κάνει πραγματικότητα το όνειρο ενός κοριτσιού που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και έτσι η μικρή θα περπατήσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στην πασαρέλα.


Θα την προσκαλέσει στο Fashion Workshop, όπου η μικρή Νταϊάνα όχι μόνο θα γνωρίσει από κοντά τη Βίκυ Καγιά, που ήταν όνειρό της, αλλά ταυτόχρονα θα μάθει και όλα τα μυστικά από τον χώρο της μόδας. Η 7χρονη Νταϊάνα θα κάνει επαγγελματική φωτογράφηση σαν ένα top model. Θα τη βάψουν, θα την ντύσουν, ενώ ταυτόχρονα θα της φτιάξουν κι ένα booκ, όπως έχει κάθε επαγγελματίας μοντέλο.


Με τη γενναιόδωρη βοήθεια των υποστηρικτών του και των 30.000 εθελοντών σε όλο τον κόσμο, το «Make-A-Wish» έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει πάνω από 240.000 ευχές παιδιών σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1996 και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 670 ευχές σοβαρά άρρωστων παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου