Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Δέσποινα Καμπούρη: Ετοιμάζεται να βαφτίσει την κόρη της

H Δέσποινα Καμπούρη ετοιμάζεται για baby bloom!
Μπορεί η όμορφη παρουσιάστρια να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει τις ετοιμασίες για την βάφτιση της κορούλας της.


Για του λόγου το αληθές, πριν από μερικές ημέρες η Δέσποινα ανέβασε στο blog της «Μiss Bloom» φωτογραφίες από το εργαστήριο στο «Χαμόγελο του Παιδιού», όπου βρέθηκε για να βοηθήσει τις εθελόντριες του συλλόγου να φτιάξουν μαζί τις μπομπονιέρες που επέλεξε.


«Οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια θα είναι από το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Γενικότερα συμμετέχω στις δραστηριότητες πολλών μη κερδοσκοπικών οργανισμών κι έτσι προτίμησα τα χρήματα που θα έδινα σε ένα κατάστημα να τα διαθέσω για την υποστήριξη του συλλόγου» δηλώνει η Δέσποινα Καμπούρη.


Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να συμμετέχει κανείς στη δημιουργική διαδικασία, η Δέσποινα ήθελε να βάλει και προσωπική εργασία. Μάλιστα την ημέρα που βρέθηκε στο εργαστήριο μαζί με τις εθελόντριες η γλυκιά παρουσιάστρια μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους αναγνώστες της, θέλοντας έτσι να τονίσει την αξία του εθελοντισμού:


«Πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκα το εργαστήρι του “Χαμόγελου του Παιδιού” για να παραλάβω τις χειροποίητες μπομπονιέρες για τη βάφτιση της μικρής μου. Με πολλή χαρά κάθισα σε μια μεγάλη τραπεζαρία με άλλες τέσσερις κυρίες -οι τρεις εκ των οποίων εθελόντριες- οι οποίες δέχτηκαν με χαρά να με βοηθήσουν στο δέσιμο και το γέμισμα με κουφέτα. Προφανώς τη λέξη “εθελοντισμός” την ακούμε συχνά και ίσως να έχουμε ξεχάσει την αξία της» αναφέρει στο κείμενο της.


Αν και η ίδια κρατάει επτασφράγιστο μυστικό την ακριβή ημερομηνία της βάφτισης της μικρούλας της, την καταφέραμε και μας εκμυστηρεύτηκε: «Η βάφτιση θα γίνει προς τα τέλη Μαΐου σε ένα εκκλησάκι εκτός Αθηνών και όλα θα είναι απλά και ρομαντικά, χωρίς υπερβολές». Οσο για το όνομα της μικρής: «Θα την πούμε Ελενα και νονοί της θα είναι ο Μάνος Μαγιάτης και ο Βασίλης Σκλαβούνος».


Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου