Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έπαθε τέσσερα εμφράγματα και ένα εγκεφαλικό την ώρα που γεννούσε!!!

Το ακατόρθωτο πέτυχε μία μητέρα η οποία κατά την διάρκεια της γέννας της, επέζησε όχι μόνο από ...

τέσσερα εμφράγματα, αλλά και από ένα εγκεφαλικό. Ωστόσο βγήκε νικήτρια από την μάχη αυτή γεννώντας δύο υγιέστατα παιδιά και μάλιστα δίδυμα. Ο λόγος για την 33χρονη Τζωρτζ Κόρμακ η οποία προκειμένου να φέρει στην ζωή τα παιδιά της, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τονθάνατο. Η γέννα ήταν πραγματικά επεισοδιακή, καθώς πέραν των δικών της προβλημάτων, η Τζωρτζ είδε το ένα της μωρό μόλις γεννήθηκε, να μην αναπνέει. Τελικά οι ιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν στην ζωή.
Η «μάχη» αυτή που έδωσε η Τζώρτζ, έγινε στο Γενικό Νοσοκομείο του Κόλτσεστερ στο Έσσεξ.
Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Κόρμακ έπαθε εμβολή αμνιακού υγρού, μία πραγματικά σπάνια ασθένεια, καθώς συναντάται μόλις σε μία από τις 20.000 εγκυμονούσες γυναίκες. Το υγρό λοιπόν όχι μόνο περιβάλλει το έμβρυο αλλά εισέρχεται και στο αίμα της μητέρας μέσω της μήτρας, με αποτέλεσμα να προκαλείται αλλεργική αντίδραση.

«Τη στιγμή που θα έπρεπε να γιορτάζω τη πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, βρισκόμουν σε μία απελπισμένη κατάσταση και δεν θυμάμαι πολλά», δήλωσε η μητέρα. Από την επεισοδιακή αυτή γέννα, η Τζώρτζ έκανε να συνέλθει και να αναρρώσει περίπου τρεις μήνες. Πολλοί θεραπευτές γιατροί, αλλά και η οικογένειά της έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου η ηρωίδα μητέρα να ανακτήσει το περπάτημά της και την ομιλία της.
Σήμερα, σχεδόν δέκα μήνες μετά την τραυματική -κυριολεκτικά- αυτήν εμπειρία της η Τζώρτζ Μακόρμακ, απολαμβάνει την οικογενειακή και ήρεμη ζωή στο σπίτι της στο Έσσεξ. «Οι τελευταίοι δέκα μήνες ήταν τόσο τραυματικοί όσο και συγκινητικοί. Περισσότερο αισθάνομαι τυχερή που σήμερα μπορώ να κρατάω τα παιδιά μου στα στην αγκαλιά μου», τονίζει η ίδια, σύμφωνα με το iefimerida.gr «Τη στιγμή που θα έπρεπε να γιορτάζω τη πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, βρισκόμουν σε μία απελπισμένη κατάσταση και δεν θυμάμαι πολλά», δήλωσε η μητέρα. Από την επεισοδιακή αυτή γέννα, η Τζώρτζ έκανε να συνέλθει και να αναρρώσει περίπου τρεις μήνες. Πολλοί θεραπευτές γιατροί, αλλά και η οικογένειά της έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου η ηρωίδα μητέρα να ανακτήσει το περπάτημά της και την ομιλία της.
Σήμερα, σχεδόν δέκα μήνες μετά την τραυματική -κυριολεκτικά- αυτήν εμπειρία της η Τζώρτζ Μακόρμακ, απολαμβάνει την οικογενειακή και ήρεμη ζωή στο σπίτι της στο Έσσεξ.
«Οι τελευταίοι δέκα μήνες ήταν τόσο τραυματικοί όσο και συγκινητικοί. Περισσότερο αισθάνομαι τυχερή που σήμερα μπορώ να κρατάω τα παιδιά μου στα στην αγκαλιά μου», τονίζει η ίδια.


lamogiopress.blogspot.com 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου