Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Γέννησε σε Super Puma και ύψος 2.000 πόδια


Μέσα σε ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας και σε ύψος 2.000 πόδια επέλεξε να γεννηθεί ένας μπόμπιρας.
Το πανέμορφο αγοράκι δεν μπορούσε να περιμένει και έτσι γεννήθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης αεροδιακομιδής της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τόσο το ίδιο όσο και η μητέρα του χαίρουν άκρας υγείας και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Σύρου. Οπως έγινε γνωστό, το Κέντρο Υγείας Σίφνου ζήτησε να γίνει η αεροδιακομιδή της εγκύου από το νησί στην Αθήνα, καθώς την είχαν πιάσει οι πόνοι.

Ετσι, ελικόπτερο Super Puma απογειώθηκε από την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάσης Ελευσίνας και έφτασε στη Σίφνο όπου και παρέλαβε την έγκυο. Απογειώθηκε στις 7.18 με κατεύθυνση την Ελευσίνα.

Ο μικρός, όμως, δεν άντεχε άλλο και όπως φάνηκε στην πορεία ήθελε γρήγορα να γνωρίσει τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της πτήσης το ελικόπτερο άλλαξε προορισμό και κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο νοσοκομείο στη Σύρο.

Περίπου 8 ναυτικά μίλια νότια της Σύρου και σε ύψος 2.000 πόδια γεννήθηκε το μωρό, μέσα στο ελικόπτερο! Στις 7.38 το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σύρου και η μητέρα μαζί με το νεογνό διακομίστηκαν στο τοπικό νοσοκομείο.

Η 384η Μοίρα Ερευνας - Διάσωσης καλωσόρισε το νεογνό σαν επίτιμο μέλος της, ενώ ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου θα γίνει ο ανάδοχος του βρέφους, όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου