Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Παπαχαραλάμπους: Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της;

Μπορεί η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους να πήρε 25 κιλά σε κάθε της εγκυμοσύνη, δηλαδή 50 κιλά μέσα σε δύο χρόνια, όμως τα έχασε όλα και παραμένει πανέμορφη και λαμπερή.


Η ίδια, μιλώντας στην «Πρωινή Μελέτη» αποκάλυψε το… μυστικό για το πώς κατάφερε να χάσει όλα αυτά τα κιλά από τις εγκυμοσύνες της.

«Πήρα 25 κιλά σε κάθε μου εγκυμοσύνη, αλλά τα έχασα εύκολα. Ήμουν και τυχερή και σε συνδυασμό με μια προσεκτική διατροφή και λίγη άσκηση κατάφερα να τα χάσω», είπε η ηθοποιός.

Η Άννα Μαρία μίλησε και για τον σύζυγό της, Φ. Μουρατίδη, ο οποίος όπως μας αποκάλυψε ασχολείται πολύ με τα παιδιά τους.

«Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με την έννοια της θύελλας. Το πάθος υπήρχε και υπάρχει ακόμα, αλλά μου δημιούργησε σιγουριά», είπε.

Παραδέχθηκε επίσης ότι ζηλεύει τον σύζυγό της, όχι όμως με υπερβολικό τρόπο και πρόσθεσε ότι τον θαυμάζει πάρα πολύ.

«Τον Φάνη τον θαυμάζω σε όλα τα επίπεδα. Τον θαυμάζω γιατί είναι ένας εξαιρετικός πατέρας και σύζυγος, είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας, γενικά σαν άνθρωπος έχει πράγματα που μου αρέσουν», τόνισε.

Η Άννα Μαρία είπε επίσης ότι θα ήθελε να κάνει και άλλα παιδιά, όμως οι συνθήκες αυτή τη στιγμή στη χώρα μας δεν είναι ευνοϊκές για κάτι τέτοιο.

Χαρακτήρισε ευλογία το γεγονός ότι δουλεύει φέτος με τον Γιάννη Μπέζο και απάντησε σε όσους λένε ότι η σειρά «Κλινική περίπτωση» μοιάζει με το «Καφέ της Χαράς», ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί το σίριαλ είναι διασκευή ενός ξένου.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου