Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Λασίθι: Φυλάκιση 36 ετών σε βιαστή - τέρας 2 παιδιών


Ηχηρό μήνυμα στα αρρωστημένα μυαλά που επιχειρούν
να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις πάνω στα κορμιά ανηλίκων έστειλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, το οποίο επέβαλε ποινή κάθειρξης 36 ετών στον βιαστή δύο παιδιών.

Ο δράστης που είχε συγκλονίσει πριν από περίπου δύο χρόνια τους κατοίκους του νησιού με την αποτρόπαια πράξη του, οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης, ενώ το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο, ούτε καν αυτό του προτέρου εντίμου βίου.

Ο δράστης κατηγορούνταν ότι εκμεταλλευόμενος τη φιλική σχέση που είχε με τους γονείς των παιδιών, τα παρέσυρε και ασέλγησε σε βάρος του. Μάλιστα, δεν δίστασε να βιντεοσκοπεί και τις πράξεις του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν τα ίδια τα παιδιά άρχισαν να συμπεριφέρονται περίεργα και να αντιδρούν στην παρουσία του. Να σημειωθεί ότι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου εξέφραζαν την αποστροφή τους για το περιεχόμενο του πορνογραφικού υλικού που βρέθηκε στο σπίτι του νεαρού Ηρακλειώτη.

Ο εισαγγελέας είχε ασκήσει εναντίον του ποινικές διώξεις για αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και κατοχή και παραγωγή πορνογραφικού υλικού με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου