Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Μαρία Μπεκατώρου και Σταματίνα Τσιμτσιλή κοντά στα παιδιά!


Οι δύο παρουσιάστριες είχαν ένα σημαντικό ραντεβού για ιερό σκοπό.


Βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του φιλανθρωπικού οργανισμού κοινωνικής φροντίδας «Θεόφιλος» όπου και χάρισαν πολλά χαμόγελα και δώρα σε παιδιά πολύτεκνων οικογενειών.

Στη συνέχεια ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και πλούσιο κέρασμα, προσφορά εταιρειών που υποστηρίζουν έμπρακτα τους σκοπούς του οργανισμού.

Τα μέλη και οι εθελοντές του «Θεόφιλου» αγκαλιάζουν με ζεστασιά και αυτή την τόσο δύσκολη χρονιά όλες τις πολύτεκνες οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα αποκλεισμού και φτώχειας.

Τόσο η Μαρία όσο και η Σταματίνα δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους και ταυτόχρονα τη συγκίνησή τους, αφού όλα τα παιδάκια τις αγκάλιαζαν με αγάπη δείχνοντάς τους με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο πόσο σημαντικό είναι το έργο που έκαναν γι’ αυτά.

Η Μαρία Μπεκατώρου, που είναι παντρεμένη με τον Αντώνη, αγαπάει ιδιαίτερα τα παιδιά και έχει δηλώσει κατά καιρούς πως θα ήθελε πολύ να κάνει ένα δικό της παιδάκι.

Οσον αφορά τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μιλώντας στους δημοσιογράφους, για άλλη μια φορά διέψευσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης και δήλωσε πως ενοχλείται που κάποιοι δεν την πιστεύουν και πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα δίσταζε να το φανερώσει.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου