Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Έρανος μαϊμού στο Facebook για να σωθεί κοριτσάκι που είχε πεθάνει!

Επιτήδειοι στο Facebook εκμεταλλεύτηκαν τον πόνο μιας μητέρας που θρηνούσε την αδικοχαμένη κορούλα της...Η 27χρονη Julie Chambers εντόπισε προς έκπληξή της στο Facebook μια σελίδα που είχε δημιουργηθεί για την κορούλα της Zoe, που είχε πεθάνει στην ηλικία των δύο ετών μετά από μεταμόσχευση καρδιάς.

Πρόκειται για ένα Τζαμαϊκανό, πουχρησιμοποίησε ακόμη και φωτογραφία της μικρής Zoe στην πλαστή σελίδα και έδινε link ενός δικού του λογαριασμού στο paypal ζητώντας δωρεές για να σωθεί η ζωή της.

Η σελίδα – απάτη είχε περισσότερα από 200.000 κλικ και οι αρχές πιστεύουν ότι αρκετοί Αμερικανοί χρήστες ξεγελάστηκαν και δώρισαν χρήματα στον απατεώνα.

Η αστυνομία της Βρετανίας δηλώνει ανίκανη να επέμβει, μιας και δεν πρόκειται για περίπτωση εξαπάτησης της ίδιας με σκοπό να δώσει χρήματα.

Η Julie από το Hull του East Yorks δηλώνει: «Η κόρη που πέθανε πριν τρία χρόνια και τώρα κάποιος «αρρωστημένος» άνθρωπος προσπαθεί να επισκιάσει τις αναμνήσεις και να βγάλει λεφτά. Είναι αηδιαστικό. Είναι ταραγμένη, αλλά κυρίως είμαι πολύ θυμωμένη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος θα έκανε κάτι τέτοιο. Είναι άρρωστο».

mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου