Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Μπιφτέκια φούρνου αφράτα


Τι χρειαζόμαστε:

1kg κιμάς μοσχαρίσιος, περασμένος μία φορά από τη μηχανή του κιμά
2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια
1 νεροπότηρο γάλα φρέσκο
2 αυγά
1 ματσάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός
1 νεροπότηρο τριμμένη φρυγανιά
1 ποτηράκι του κρασιού κρασί κόκκινο ξηρό
1 κουταλιά της σούπας ρουμελιώτικη ρίγανη, τριμμένη
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι τριμμένο
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι (γλυκό)
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
ελαιόλαδο για το ταψί


Πως το κάνουμε:
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε.
Πλάθουμε σε μέτρια μπιφτέκια.
Τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο, για 45 λεπτά ή ψήνουμε στο γκριλ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου