Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Cookies μπανάνας για τα ζουζούνια μας....


Σκέφτηκα επειδή αρχίζουμε να κλεινόμαστε λίγο λίγο στο σπίτι και τα μικρά μας συνέχεια θέλουν μασουλάνε κάτι,να σας γραψω μερικές συνταγές για μπισκοτάκια... Υπάρχει κάτι καλύτερο από τα δικά μας σπιτικά μπισκότα!!!



Υλικά


100 γρ. βούτυρο λιωμένο ή μαργαρίνη λιωμένη
100 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
125 γρ. αμύγδαλα σε πούδρα
1 αυγό
1 μπανάνα λιωμένη
1 βανίλια
½ φακελάκι μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς.
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη.
Μόλις αφρατέψει το μίγμα προσθέτουμε το αυγό, τη λιωμένη μπανάνα, τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ με το αλεύρι και την πούδρα αμυγδάλου. Ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί και με ένα κουτάλι βάζουμε το μίγμα σε μικρές μπαλίτσες φροντίζοντας να αφήσουμε ενδιάμεσα αρκετό χώρο έτσι ώστε όταν φουσκώσουν τα μπισκότα να μην κολλήσουν. Τα ψήνουμε για 15 λεπτά.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν σε μια σχαρίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου