Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Γέννησε χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος!


Είναι απίστευτο αλλά συνέβη στην Βρετανία. Μια 25χρονη γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα ...υγιέστατο κοριτσάκι χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν έγκυος.






Το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς μια γυναίκα που έχει ξαναγίνει μάνα –άρα είχε ανάλογη εμπειρία -δεν είχε αντιληφθεί ότι ο πελαργός της χτυπούσε για δεύτερη φορά την πόρτα.


Η 25χρονη Jodie Kenna ξεκίνησε το πρωί να πάει κανονικά στη δουλειά της. Καθώς δούλευε την έπιασαν δυνατοί πόνοι στην κοιλιά και στο στομάχι. Οι συνάδελφοί της της είπαν να πάει σπίτι και να ξεκουραστεί.


Γέννα μέσα στην μπανιέρα


Μόλις η 25χρονη έφτασε σπίτι αποφάσισε να κάνει ένα μπάνιο και να ξαπλώσει. Οι πόνοι όμως άρχισαν να δυναμώνουν. Η Jodie όπως λέει η ίδια δεν ήξερε τι να κάνει. Ξαφνικά έσπασαν τα νερά και κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Η 25χρονη κατάφερε να γεννήσει μόνη της μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της στο Halewood του Λίβερπουλ.


Μέσα σε λίγα λεπτά η Jodie κρατούσε στην αγκαλιά της την 3κιλών και 300 γραμμαρίων Elizabeth. Η κοπέλα πριν καλά -καλά συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί τηλεφώνησε στον σύντροφό της Alan Whitehead και του ανακοίνωσε ότι έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.






Το ζευγάρι αν και έκπληκτο δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενο που η 5χρονη κόρη τους Evie απέκτησε μια αδερφούλα.






«Είμαστε τόσο χαρούμενοι. Η Elizabeth είναι απόλυτα υγιής και η Evie μόλις απέκτησε αδερφή. Όταν κατάλαβα τι μου συνέβαινε είχα τρομοκρατηθεί. Δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος. Ακούγεται περίεργο αλλά και οι μαίες λένε ότι μπορεί να συμβεί. Και ο Άλαν υπέστη σοκ αλλά τώρα που συνειδητοποίησε τι συνέβη είναι πολύ χαρούμενος», δήλωσε η ευτυχής κατά τα άλλα μητέρα!






Οι δύσκολες στιγμές






Το περιστατικό συνέβη στις 2 Νοεμβρίου και η κ. Kenna περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε μόνη της στο σπίτι μέχρι να γεννήσει: «Όταν μπήκε ο Άλαν στο μπάνιο κρατούσα το μωρό στην αγκαλιά μου μέσα σε μια λίμνη αίματος. Λίγο αργότερα έφτασε και η μητέρα μου».






Η Elaine, μητέρα της κοπέλας, αποκάλυψε ότι τρομοκρατήθηκε όταν είδε την κόρη της και το μωρό. «Το μωρό είχε μελανιάσει από το κρύο. Προσπαθούσαμε να το ζεστάνουμε με πετσέτες».






Μετά από λίγη ώρα έφτασε το ασθενοφόρο όπου παράλαβε μητέρα και παιδί. Όπως είπε ο γιατρός και οι δύο ήταν πολύ καλά στην υγεία τους και νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο για καθαρά λόγους προληπτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου