Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ


ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ  ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ AGIORITIKOVIMA.GR KAI TON ΣΥΛΛΟΓΟ ΄΄ΠΙΣΤΗ΄΄-Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΝΙΚΙΕΤΑΙ!

Στηρίζουμε τα παιδάκια με καρκίνο, είμαστε δίπλα τους όσο μπορούμε. Ο παιδικός καρκίνος είναι ιάσιμος σε ποσοστό άνω του 80%. Τοagioritikovima.gr σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις (ο καρκίνος στη παιδική ηλικία) ΄΄Πίστη΄΄συνδιοργανώνουν καμπάνια αγάπης για τα εκατό και πλέον παιδιά με καρκίνο,ηλικίας που νοσηλεύονται στις τέσσερις κλινικές(αιματολογικές και ογκολογικές) του νοσοκομείου Παίδων ΄΄Αγία Σοφία΄΄. Η καμπάνια  λήγει τη Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011.
 Με μία τηλεφωνική κλήση στο 901 11 159 159 (μόνο απο σταθερό ΟΤΕ 3,68 € / κλήση) ή με κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου 0026.0426.34.0100094467(Eurobank) ενισχύεται το αξιόλογο έργο που γίνεται για τα ασθενούντα  παιδιά,απο τα νεογέννητα ..μέχρι 18 χρονών.
Ο παιδικός καρκίνος “Θερίζει” και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, κάθε χρόνο περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται από καρκίνο και κυρίως από λευχαιμία. Μάλιστα, ο παιδικός καρκίνος αποτελεί τη συχνότερη αιτία θανάτου, μετά τα ατυχήματα, για τα παιδιά ηλικίας μεγαλύτερης του ενός έτους.

ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ:




 

• Ομάδες ψυχολογικής στήριξης των γονιών σε 24ωρη βάση.
 • Αδιάκοπη φροντίδα για την αποτελεσματική λειτουργία των νοσηλευτικών μονάδων.
 • Οργάνωση ομάδας αιμοδοσίας, για κάλυψη εκτάκτων αναγκών των κλινικών του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών (ΚΕΘ) και της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών.
 • Επαγρύπνηση για την επίλυση των προβλημάτων των παιδιών και παροχή κάθε δυνατού μέσου, για την σωματική και ψυχική τους ανακούφιση.
 • Οργάνωση ψυχαγωγικών και άλλων εκδηλώσεων (με κουκλοθέατρο, ταχυδακτυλουργό, clown, κλπ) σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 • Αγορά εξοπλισμού και συντήρηση ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών (TV, video, κασετόφωνα, ψυγεία, κλπ), των δωματίων νοσηλείας.
 • Εξασφάλιση υλικού εργασιοθεραπείας και παιχνιδιών για όλα τα παιδιά.
 • Οργάνωση δανειστικής βιβλιοθήκης και κασετοθήκης.
 • Έκδοση ιστοριών των παιδιών που νοσηλεύονται στις κλινικές
 • Συμβολή στον εξοπλισμό των κλινικών με επιστημονικά όργανα και συσκευές προηγμένης τεχνολογίας όπως, ειδικά πιεσόμετρα, δοσομετρητές φαρμάκων, συσκευές ρυθμιζόμενης παροχής οξυγόνου, υγρασίας κλπ.
 
Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων, ο σύλλογος έχει  προσλάβει εξειδικευμένο προσωπικό και πιο συγκεκριμένα: το γραφείο του Συλλόγου μας εδραιώνεται από μία γραμματέα και έναν λογιστή. Για την ψυχοκοινωνική στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους, έχουμε προσλάβει τρείς ψυχολόγους, μία εργοθεραπεύτρια, δύο παιγνιοθεραπέυτριες, μία μουσικοθεραπεύτρια, μία νοσηλεύτρια και μία κοινωνική λειτουργό. Η ομάδα αυτή απασχολείται και στις τρεις κλινικές του Νοσοκομείου Παίδων «η Αγία Σοφία» σε καθημερινή βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου