Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ένα σπίτι SOS... από τα χέρια σας


Μια «αγκαλιά» για τα παιδιά

Στέγη, ζεστασιά και φροντίδα σε κάποια παιδιά που έχουν την ανάγκη μας θα εξασφαλίσει το σπίτι που πρόσφερε στο νέο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης η Πρόκτερ & Γκαμπλ Ελλάς. Τα εγκαίνια του νέου Παιδικού Χωριού έγιναν την Πέμπτη 26 Μαΐου 2011, στο Αρίστηνο Αλεξανδρούπολης.

Η πρωτοβουλία της P&G είχε τη σφραγίδα ενός από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της Ελληνίδας, του AVA. Με την εκστρατεία «Ένα σπίτι SOS από τα χέρια σας» και την ενεργή συμμετοχή των καταναλωτών του AVA, συγκεντρώθηκε το απαραίτητο ποσό για να χτιστεί και να επιπλωθεί ένα όμορφο σπίτι στο νέο παιδικό χωριό SOS Θράκης. 

«Μόνο με συνεργασίες όπως αυτή μεταξύ των της P&G και των Παιδικών Χωριών SOS, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες μας. Τα Παιδικά Χωριά SOS δημιουργούν Οικογένειες για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και τα βοηθούν να κτίζουν το δικό τους μέλλον και να επιστρέφουν δημιουργικά στην κοινωνία», επισήμανε ο Γ. Πρωτόπαπας, Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας.  

«Είναι συγκινητικό για την P&G να μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής των παιδιών που το έχουν ανάγκη» δήλωσε ο Robert van Pappelendam, Γενικός Διευθυντής της P&G Ελλάς, «όλα τα παιδιά σήμερα έχουν δικαίωμα σε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης καθώς και σε ένα καλύτερο αύριο, περισσότερο από ποτέ».

Εκτός από το σπίτι στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, υπάρχουν ακόμα δύο σπίτια στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης που φέρουν το όνομα της P&G αφού η εταιρία ανέλαβε την κατασκευή τους 15 χρόνια πριν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου