Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Δεν θυμόταν τα παιδιά της μετά από εγχείρηση στον εγκέφαλο

Η Karan Waller, διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλό της, τον οποίo έπρεπε να αφαιρέσει αν δεν ήθελε να της... προκληθεί βαριά εγκεφαλική βλάβη. 

Λίγο πριν την εγχείρηση φίλησε τις δύο κόρες της και τις αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια.
Όταν ξύπνησε, όμως, από την επέμβαση, αναγνώρισε τον 35χρονο άντρα της Ian, αλλά έμεινε άφωνη όταν έμαθε ότι είχε δύο παιδιά, την 3χρονη Charly και την μόλις ενός έτους Harriet! Η 34χρονη μητέρα δεν είχε καθόλου μνήμες από τη γέννηση και τις πρώτες κουβέντες των παιδιών της, ενώ δεν μπορούσε να τα αναγνωρίσει ούτε στις φωτογραφίες.
«Θυμάμαι όταν τελείωσε το χειρουργείο ο Ian μου είπε ότι είχαν έρθει να με δουν τα παιδιά και εγώ δεν είχαν ιδέα για τι πράγμα μίλαγε» λέει στη Daily Mail η Karan. «Μου έδειξε φωτογραφίες, ελπίζοντας ότι θα θυμηθώ, αλλά δεν μπορούσα» συνεχίζει.
H 34χρονη ανακάλυψε πριν 2 χρόνια ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο, στο μέγεθος ενός λεμονιού, και παρόλο που ήταν καλοήθης οι γιατροί της είπαν να τον αφαιρέσει γιατί μπορούσε να της προκαλέσει μεγάλη βλάβη, μιας και αναπτυσσόταν από την παιδική της ηλικία.
Οι γιατροί δεν αφαίρεσαν όλα τα κομμάτια του όγκου, μιας αυτός είχε «καταλάβει» ζωτικά μέρη του εγκεφάλου της Karan και την είχαν προειδοποιήσει ότι η απώλεια μνήμης ήταν ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο.
«Ένα μικρό κορίτσι ήρθε και με αγκάλιασε. Ήξερα ότι ήταν η κόρη μου, αλλά δεν ήξερα πώς ήταν να την αγαπώ. Ξέσπασα σε κλάματα» λέει η 34χρονη μητέρα, η οποία πρέπει να υποβληθεί ξανά σε εγχείρηση προκειμένου να της αφαιρεθούν και τα υπόλοιπα κομμάτια του όγκου, ο οποίος, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν έχει μεγαλώσει

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου