Οδηγίες συνταγής
Για το μπισκότο
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μείγμα. Αφήνουμε να σταθεί 30' στο ψυγείο. Ανοίγουμε την ζύμη σε λεπτό φύλλο και κόβουμε με κουπ πατ τα μπισκότα. Τοποθετούμε σε λαδόχαρτο και ψήνουμε στους 170οC σε προθερμασμένο φούρνο για 12-14'. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μείγμα. Αφήνουμε να σταθεί 30' στο ψυγείο. Ανοίγουμε την ζύμη σε λεπτό φύλλο και κόβουμε με κουπ πατ τα μπισκότα. Τοποθετούμε σε λαδόχαρτο και ψήνουμε στους 170οC σε προθερμασμένο φούρνο για 12-14'. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
Για την Γέμιση
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε πάνω από την τεμαχισμένηκουβερτούρα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Γεμίζουμε τα μισά μπισκότα με την κρέμα, καλύπτουμε με τα υπόλοιπα και σερβίρουμε.
Διάρκεια: προετοιμασία 20 λεπτά & 30 λεπτά στο ψυγείο & 20 λεπτά στο φούρνο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου