Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Δύο αδερφούλες 14 κ 16 ετών σκότωσαν τον 45χρονο που τις βίαζε επί χρόνια, όταν το δικαστήριο τον αθώωσε!!

Το νόμο στα χέρια της αποφάσισε να πάρει μία 14χρονη, όταν έμαθε ότι οι κατηγορίες εις βάρος ενός άντρα που βίασε την αδερφή της...
αποσύρθηκαν

.Μαζί με τον συνομήλικο φίλο της αδερφής της επισκέφτηκαν τον 45χρονο Robert Daley, τσακώθηκαν μαζί του και στη συνέχεια του κατάφεραν πέντε μαχαιριές, εκ των οποίων οι δύο στην καρδιά. Μετά έφυγαν γρήγορα, κρύβοντας το... μαχαίρι, ωστόσο τους είδαν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και κάμερες της περιοχής. Η δολοφονία έγινε τον περασμένο Απρίλιο και χθες παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος. Ο νεαρός καταδικάστηκε σε ισόβια και η μαθήτρια σε 6 χρόνια φυλάκιση.

Ο Daley κατηγορήθηκε για παιδοφιλία και βιασμό από την αδερφή της μαθήτριας, ηλικίας 16 ετών, αλλά και από την ίδια του τη φιλενάδα. Ακόμα και το κορίτσι που τον μαχαίρωσε είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από το θύμα. Όπως είπε στο δικαστήριο την πίεζε να κάνουν σεξ από όταν ήταν 11 χρονών, ενώ τις απειλές του τις έκανε πράξη στη μεγαλύτερη αδερφή της. Ωστόσο η Εισαγγελία αποφάσισε ότι υπήρχε έλλειψη στοιχείων εις βάρος του και τον άφησε ελεύθερο. Εκείνη την ημέρα ο Daley, ο οποίος ήταν αλκοολικός και χρήστης ναρκωτικών ουσιών, πήρε τηλέφωνο την 16χρονη και πανηγύριζε για την απόφαση. Λίγες ώρες μετά ήταν νεκρός, από τα χέρια των δύο παιδιών.

Τα δύο κορίτσια μεγάλωναν χωρίς γονείς, καθώς και οι δύο ήταν στη φυλακή, ενώ το κορίτσι που μαχαίρωσε τον ύποπτο είχε κατηγορηθεί πολλές φορές στο παρελθόν για βίαιη συμπεριφορά. Ανάλογα προβλήματα είχε και ο άλλος δράστης, ο οποίος συνεχώς έτρωγε αποβολές από το σχολείο λόγω βίαιων περιστατικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου