Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Γέννησε 10 παιδιά του πα-τέρα της

Η υπόθεση βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα των εφηµερίδων της
Αργεντινής. Ενας άνδρας 62 χρονών συνελήφθη σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Σάντα Φε επειδή βίαζε την κόρη του επί 30 χρόνια. Ο Αρµάντο Γκόµες, ο πατέρας της 43χρονης Χουάνα, απέκτησε έτσι µε την κόρη του δέκα παιδιά, ηλικίας σήµερα από 7 ώς 27 ετών. Ενα από τα παιδιά που γεννήθηκαν από τους βιασµούς αυτούς έχει πεθάνει.



«Είναι πολύ χειρότερο απ’ αυτό που συνέβη στην Αυστρία», δήλωσε χθες ο Βιρχίλιο Παλούδ, ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση, αναφερόµενος σ’ αυτήν του 70χρονου Αυστριακού Γιόζεφ Φριτσλ που καταδικάσθηκε τον Μάρτιο του 2009 σε ισόβια, επειδή βίαζε επί 24 χρόνια την κόρη του, τη Νατάσα Κάµπους, και ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο ενός από τα επτά παιδιά που απέκτησε µαζί της.






Η γυναίκα λέει πως ο πατέρας της τη βίαζε από τα 13 της στο σπίτι τους στο χωριό Νικάνορ Μολίνας, 600 χλµ. βορείως του Μπουένος Αϊρες. «Ο κατηγορούµενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, όµως τα τεστ DNA επιβεβαίωσαν την πατρότητα», δήλωσε ο δικαστής Παλούδ. Εις βάρος του Αρµάντο Γκόµες απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση, έγκληµα που καθίσταται ιδιαζόντως ειδεχθές επειδή δράστης ήταν ο πατέρας και τιµωρείται µε µέγιστη ποινή κάθειρξης 20 ετών.






Η Χουάνα εξήγησε πως περίµενε καιρό πριν καταγγείλει τον βιασµό, επειδή ο πατέρας της την απειλούσε. Κατέθεσε τη µήνυση επωφελούµενη από την πρόσφατη σύλληψή του για ζωοκλοπή.






ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου