Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Τι θα φάμε Σήμερα? Μοσχάρι Κοκκινιστό....


ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι, σπάλα ή ελιά) σε μερίδες
2 κρεμμύδια
2 σκελ. σκόρδο
1 ποτ. κόκκινο κρασί
1 συσκ. ντομάτα στον τρίφτη Pummaro
1 κ.σ. πελτέ Pummaro
Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε καυτό λάδι τσιγαρίζουμε το κρέας γυρίζοντας το γρήγορα με ξύλινη κουτάλα για να μη μαυρίσει.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, τα γυρίζουμε «μια βόλτα» και σβήνουμε με κρασί.
Προσθέτουμε τη ντομάτα στον τρίφτη με τον πελτέ, το αλατοπίπερο, το μπούκοβο και συμπληρώνουμε με ζεστό νερό όσο χρειάζεται να σκεπαστεί το κρέας.
Μαγειρεύουμε για 40-50 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές ή μακαρόνια.

chefonair.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου