Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Μια συναυλία αγάπης για τον 22χρονο Γιάννη...


Ο Γιάννης δούλευε ως σερβιτόρος σε ένα γνωστό μαγαζί στο Γκάζι.
Ήταν 10 Οκτωβρίου...
όταν ο άτυχος 22χρονος είχε ρεπό και πήγε εκεί για να πιει τον καφέ του...

Στην επιστροφή, όμως, η μοίρα του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι... Ο Γιάννης καθώς οδηγούσε το ποδήλατό του, περνώντας τις γραμμές της Κωνσταντινουπόλεως, είδε έναν γνωστό του που τον φώναξε για να τον χαιρετήσει.

Εκείνος γύρισε το κεφάλι του, μπήκε στις γραμμές και τότε το τρένο που περνούσε, τον παρέσυρε και συνέχισε την πορεία του. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, όλα άλλαξαν.

«…γιατρέ μου, κάνε ό,τι πρέπει αλλά σε παρακαλώ σκέψου ότι από εμένα μπαίνει το μεροκάματο στο σπίτι…», ήταν τα πρώτα λόγια του άτυχου νέου μπαίνοντας στο χειρουργείο.

Ο γιατρός προσπάθησε, αλλά τελικά ακρωτηρίασε και τα δυο του πόδια.

Ο Γιάννης σήμερα αναρρώνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» χαμογελά και ελπίζει ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να βάλει προσθετικά μέλη και να μπορεί να φέρνει το μεροκάματο σε ένα σπίτι με ανέργους και ανήλικα παιδιά.

Οι φίλοι του διοργανώνουν μια συναυλία στις 6 Νοεμβρίου στον Βοτανικό (Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση) με πολλούς και σπουδαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι δέχτηκαν να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς, προκειμένου να βοηθήσουν.

Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ. Ένα ποσό που οι περισσότεροι μπορούμε να διαθέσουμε, για να βοηθήσουμε ένα συνάνθρωπο μας να ξανασταθεί στα πόδια του.

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν (τουλάχιστον για την ώρα) είναι Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρράς, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης Παύλος Παυλίδης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια ρεύματα, κ.ά.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου