Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

Ψάρευε ανήλικα μέσω Internet και τα βίαζε!

Παραπλανούσε ανήλικα μέσω του Διαδικτύου και στη συνέχεια τα προσκαλούσε στο σπίτι του, όπου τα φωτογράφιζε και τα προέτρεπε να ασελγούν...
μεταξύ τους! Ο λόγος για έναν 60χρονο από τον Κάλαμο Αττικής, που συνελήφθη από την αστυνομία κατηγορούμενος για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας και απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκου.


Στην παγίδα της αστυνομίας έπεσε ακόμη ένας άντρας που χρησιμοποιούσε το Ιντερνετ ως μέσο γνωριμίας προκειμένου να «ψαρεύει» παιδιά και στη συνέχεια να τα οδηγεί στο σπίτι του, όπου τα φωτογράφιζε και τα προέτρεπε να προχωρούν σε άσεμνες πράξεις μεταξύ τους.


Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καλάμου κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του 60χρονου έπειτα από λεπτομερή διερεύνηση σχετικής καταγγελίας που αφορούσε την παράνομη δράση του.


Συγκεκριμένα, με βάση τις πληροφορίες που είχαν στα χέρια τους, οι άντρες της αστυνομίας άρχισαν να παρακολουθούν στενά τις ηλεκτρονικές κινήσεις του δράστη και πολύ σύντομα διαπίστωσαν πως ο 60χρονος είχε δημιουργήσει προσωπική σελίδα σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία είχε παραθέσει ψευδή και παραπλανητικά προσωπικά στοιχεία, με σκοπό να γνωρίζει ανήλικους χρήστες του Διαδικτύου, οι οποίοι δεν γνώριζαν πραγματικά με ποιον είχαν να κάνουν.


Πράγματι, πολλά ανυποψίαστα παιδιά πίστεψαν στα λεγόμενα του 60χρονου κι έπεσαν στην παγίδα του, αφού μέσα από διαδικτυακές συζητήσεις ο δράστης κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και στη συνέχεια να τα προσκαλέσει στο σπίτι του, όπου διευκόλυνε ασελγείς πράξεις μεταξύ τους και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις τα φωτογράφισε!


Κατά τη διάρκεια της εξονυχιστικής έρευνας που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 60χρονου εντόπισαν και κατέσχεσαν πλήθος ψηφιακών δίσκων CD αλλά και DVD με υλικό παιδικής πορνογραφίας, πλήθος φωτογραφιών με ανήλικα κορίτσια, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με υλικό παιδικής πορνογραφίας και ένα κινητό τηλέφωνο με αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου