Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Συμβουλές για αδυνάτισμα πριν το καλοκαίρι

Εάν δεν έχετε ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα για ένα ωραίο και σμιλεμένο σώμα για το καλοκαίρι – πρέπει να αρχίσετε τώρα όσο υπάρχει ακόμα χρόνος.


Το σωστό είναι καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου να προσέχετε τη διατροφή σας, να γυμνάζεστε έστω και 30 λεπτά την ημέρα και να εφαρμόζετε τις απαραίτητες κρέμες κατά της κυτταρίτιδας, των ραγάδων και της χαλάρωσης και αυτό κυρίως για λόγους υγείας και καλής φυσικής κατάστασης.


1. Χρειάζεστε μια ισορροπημένη διατροφή, που να περιλαμβάνει τρόφιμα από όλες τις ομάδες, να κάνετε συχνά και μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, να αποφεύγετε τα βαριά, λιπαρά και τηγανητά φαγητά, να πίνετε πολύ νερό και να τρώτε πολλά φρούτα. Αντικαταστήστε τα γλυκά με γλυκό του κουταλιού ή μέλι ή σοκολάτα υγείας που κάνει καλό.


2. Προσπαθήστε να αφιερώσετε 30-40 λεπτά την ημέρα για τον εαυτό σας, όσο και να βαριέστε όλα είναι μια συνήθεια και η γυμναστική είναι μια πολύ καλή συνήθεια. Κάντε περίπατο ή γρήγορο βάδισμα που βοηθάνε στην εκγύμναση των ποδιών, στην καύση θερμίδων, στη βελτίωση του αναπνευστικού, στην μείωση του ποσοστού εμφάνισης της οστεοπόρωσης και άλλα. Μπορείτε να κάνετε ασκήσεις και στο σπίτι από βίντεο ή DVD.


3. Προμηθευτείτε μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας και χαλάρωσης κατάλληλη για τις απαιτήσεις του σώματος σας και εφαρμόστε την καθημερινά πρωί και βράδυ.


Πηγή: jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου