Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Απαλλαγείτε από τον "αιώνιο εχθρό", την κυτταρίτιδα!

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ! Ναι είναι αλήθεια ότι αν διαβάζετε όλο αγωνία αυτό το άρθρο, αργήσατε λιγάκι να λάβετε τα μέτρα σας για το φετινό καλοκαίρι,
ΑΛΛΑ ποτέ δεν είναι αργά να απαλλαγείτε από τον «αιώνιο εχθρό» των γυναικών, την κυτταρίτιδα! Τρόποι υπάρχουν και ανάλογα με τις ορέξεις σας και… τα χρήματα που διαθέτετε μπορείτε να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει περισσότερο.


Μασάζ με το… χέρι ή αλλιώς λεμφικό μασάζ


Μια από τις καλύτερες μεθόδους και άκρως φυσική είναι το μασάζ στις περιοχές όπου ο φλοιός πορτοκαλιού έχει κάνει έντονη την εμφάνιση του. Παρόλο που πονάει λιγάκι έχει φανταστικά αποτελέσματα. Προσοχή: Επειδή αρχικά με το μασάζ «βγαίνει» προς τα έξω η κυτταρίτιδα και μετά φεύγει μην αργήσετε πολύ να το ξεκινήσετε. Επίσης, ενημερωθείτε ότι ο/η αισθητικός που θα σας αναλάβει έχει… γερό χέρι, γιατί αλλιώς δεν γίνεται δουλειά


Μεσοθεραπεία


Η μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα είναι ένας τρόπος χορήγησης φαρμάκων ενδοδερμικά, δηλαδή μέσω ενέσεων με πολύ μικρές ποσότητες, ώστε να δράσουν τοπικά. Με τον τρόπο αυτό γίνεται λιποδιάλυση και ταυτόχρονα αναζωογονείται και το δέρμα. Αν θέλετε να καταφύγετε σε αυτή τη μέθοδο θα πρέπει να μιλήσετε με έναν ειδικό γιατρό, ώστε να γίνει πρώτα διάγνωση της κατάστασης.


Μηχανήματα


Στην περίπτωση που επιλέξετε να καταπολεμήσετε το πρόβλημα με μηχανήματα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Να το «ψάξετε» το θέμα, γιατί κάποια δεν είναι εγκεκριμένα από τους αρμόδιους οργανισμούς και τζάμπα θα χάσετε τα χρήματα σας. Επίσης, για καλύτερο αποτέλεσμα συνδυάστε το με μερικές συνεδρίες μασάζ.


Κρέμες, χάπια, συμπληρώματα


Η πιο εύκολη και φθηνή λύση είναι η χρήση προϊόντων περιποίησης, όπως ειδικές κρέμες, βότανα, συμπληρώματα διατροφής. Αυτά βέβαια δεν έχουν και το καλύτερο αποτέλεσμα από μόνα τους. Θα πρέπει να τα συνδυάσετε με γυμναστική. Η καλύτερη άσκηση για την περίπτωση αυτή είναι το κολυμβητήριο και το ποδήλατο.


Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό


Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου