Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

«Σ' ευχαριστώ μαμά»


P&G και Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στηρίζουν τους αθλητές της Ελλάδας



Η P&G, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από επώνυμα προϊόντα όπως το Ariel, το Pantene και τα Pampers ανακοίνωσε μία μεγάλη συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και δεσμεύτηκε να υποστηρίξει την Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012.


Η συνεργασία με την ΕΟΕ γίνεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας συμφωνίας της P&G με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) και θα περιλάβει τους επόμενους πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες από το Λονδίνο 2012 μέχρι το 2020. Το εύρος του χαρτοφυλακίου της P&G, που περιλαμβάνει 24 προϊόντα, με ετήσιες πωλήσεις ύψους τουλάχιστον 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων το κάθε ένα, αλλά και η παρουσία της P&G στην παγκόσμια αγορά, που την φέρνει κοντά σε 4.4 δισεκατομμύρια καταναλωτές σε όλο το κόσμο, καθιστούν αυτήν τη συνεργασία την πιο εκτεταμένη στην Ολυμπιακή ιστορία.


Στην Ελλάδα η P&G θα τιμήσει και θα ευχαριστήσει τις Μαμάδες των Ολυμπιακών Αθλητών της Ελλάδας μέσω του προγράμματος «Υπερήφανος Υποστηρικτής των Μαμάδων» που στόχο έχει την στήριξη και προσφορά υπηρεσιών σε αυτές μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο το 2012. Η P&G θα χρησιμοποιήσει τη φωνή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες για να εμπνεύσει ένα κίνημα που θα μας βοηθήσει να απευθύνουμε ένα «Ευχαριστώ» σε όλες τις μαμάδες του κόσμου που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό. 


Η P&G θα υποστηρίξει τις μαμάδες σε όλον τον κόσμο στηρίζοντας εκείνους για τους οποίους εκείνες νοιάζονται περισσότερο… τα παιδιά τους. Μέσω των πωλήσεων της παγκοσμίως, η εταιρεία θα συγκεντρώσει το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων τουλάχιστον, για την υποστήριξη νέων αθλητών. Το χρηματικό ποσό αυτό θα βοηθήσει στη δημιουργία και τη συντήρηση προγραμμάτων άθλησης για νέους σε όλον τον κόσμο, θα οποία θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή περισσοτέρων του ενός εκατομμυρίου παιδιών.


«Για την P&G, αυτή η συνεργασία φέρνει κοντά την αποστολή της εταιρείας που είναι η βελτίωση της καθημερινής ζωής των ανθρώπων και το Ολυμπιακό ιδεώδες που βασίζεται στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου μέσα από τον αθλητισμό» δήλωσε ο κ. Robert Van Pappelendam, Γενικός Διευθυντής της P&G στην Ελλάδα. «Σε μια δύσκολη για την χώρα μας περίοδο, η P&G Hellas θα αξιοποιήσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της για να υποστηρίξει Έλληνες αθλητές και τις οικογένειές τους. Ταυτόχρονα, ως Εταιρεία, θα γίνουμε ο «Υπερήφανος Υποστηρικτής των Μαμάδων», γιατί πίσω από κάθε αξιόλογο αθλητή βρίσκεται μία ακόμα πιο αξιόλογη μαμά».


Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος πρόσθεσε: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποσκοπούν στην βελτίωση της ζωής μέσα από τον αθλητισμό. Ο σκοπός της P&G είναι να αγγίζει και να βελτιώνει την καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Με αίσθημα ιδιαίτερης χαράς υποδεχόμαστε την P&G ως τον συνεργάτη που θα υποστηρίξει τις μαμάδες και τις οικογένειες της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, όσο εμείς θα επικεντρωνόμαστε στο να διασφαλίσουμε ότι οι αθλητές της χώρας μας θα επιτύχουν τις καλύτερες επιδόσεις τους στους Αγώνες».


Στο πρόγραμμα της P&G θα συμμετάσχουν μερικά από τα πλέον χαρακτηριστικά προϊόντα της P&G συμπεριλαμβανομένων των Ariel, Fairy, Pampers, Always, Pantene, και Gillette.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου