Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Χατζηνικολάου: Θέλει το τέταρτο παιδί του να είναι κοριτσάκι!


Πολύτεκνος πλέον ο Νίκος Χατζηνικολάου και αν ποτέ χρειαστεί θα ζητήσει άδεια για περίπτερο, χρησιμοποιώντας το δικαίωμα
που δίνει ο νόμος στους πολύτεκνους, όπως ο ίδιος είπε χαριτολογώντας στη χθεσινή ραδιοφωνική του εκπομπή, όπου ανακοίνωσε ότι περιμένει από τη σύζυγό του και άλλο παιδί!

Ο σπουδαίος δημοσιογράφος αποκάλυψε στην πρώτη ώρα της χθεσινής εκπομπής του ότι θα γίνει για τέταρτη φορά πατέρας και αφιέρωσε το τραγούδι της Ελεονώρας Ζουγανέλη «Να φυλάγεσαι» στην αγαπημένη του σύζυγο Κρίστη Τσολακάκη, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. On air ο anchorman ευχαρίστησε τη σύντροφο της ζωής του και της έστειλε μέσω ερτζιανών την αγάπη του. Εξέφρασε μάλιστα, την επιθυμία του το τέταρτο παιδί του να είναι κοριτσάκι.

Την ίδια στιγμή φωτιά πήρε το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού από τους δεκάδες ακροατές, που το βομβάρδισαν με μηνύματα προκειμένου να ευχηθούν στον δημοσιογράφο με το καλό να έρθει το παιδί στον κόσμο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει έναν γιο από τον πρώτο του γάμο με την Ελενα Κατρίτση, ενώ απέκτησε και δύο ακόμα με την Κρίστη Τσολακάκη. «Θα είναι δύσκολο να κάνω κοριτσάκι μετά από τρεις γιους» παραδέχτηκε ο ίδιος και απευθυνόμενος στον καλεσμένο του, τον εκδότη της εφημερίδας το «Ποντίκι» Αντώνη Δελατόλλα, του ζήτησε να του αποκαλύψει το μυστικό για να 'ρθει το κοριτσάκι, που τόσο φαίνεται να επιθυμεί.

Βροχή τα μηνύματα και στην προσωπική σελίδα του Νίκου Χατζηνικολάου στο Twitter! Ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους έγραψε, όταν έμαθε την καλή είδηση: «Συγχαρητήρια για το νέο μέλος! Επιτέλους, άρχισα να νιώθω λίγη μοναξιά ως πολύτεκνος! Χα χα Φιλιά».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολίασε: «Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τις ευχές σας, για το νέο μέλος της οικογένειάς μου, που έρχεται! Να είστε καλά!»

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου