Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Το Facebook διέγραψε φωτογραφίες θηλασμού λόγω... σεξουαλικού περιεχομένου! Έξαλλη με τους υπευθύνους του Facebook... είναι μία μητέρα από το
Βανκούβερ, καθώς διέγραψαν φωτογραφίες της στις οποίες θήλαζε τα παιδιά της, χαρακτηρίζοντάς τες «σεξουαλικού περιεχομένου».
Η Emma Kwasnica είναι υπέρμαχος του θηλασμού. Αποφάσισε λοιπόν να ανεβάσει στο προφίλ της κάποιες φωτογραφίες που θηλάζει τα παιδιά της, για να πείσει και άλλες γυναίκες να την μιμηθούν εξηγώντας τα οφέλη του θηλασμού.
"Όταν μπήκα στον λογαριασμό μου το πρωί του Σαββάτου, είδα ένα μήνυμα που έγραφε: «Έχουμε αφαιρέσει σεξουαλικό περιεχόμενο από το λογαριασμό σας»", δήλωσε στα τοπικά μέσα η γυναίκα.
Και συνέχισε: "Πραγματικά δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει πιστοποιήσει ότι τα μωρά θα πρέπει να θηλάζουν τουλάχιστον μέχρι δύο ετών και από εκεί και πέρα όσο αμοιβαία επιθυμητό είναι για τη μητέρα και το παιδί».
Σε email που απέστειλε στο CBC News εκπρόσωπος του Facebook ανέφερε ότι εταιρεία δίνει τη δυνατότητα να ανέβουν φωτογραφίες θηλασμού, με την προϋπόθεση να μην είναι πλήρως εκτεθειμένο στο στήθος της μητέρας.


mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου