Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Παραιτήθηκε η δασκάλα που παραπλανούσε τους μαθητές


Την ίδια ώρα που οι διωκτικές αρχές έχουν κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να αποκαλύψουν κάθε πτυχή της σκοτεινής της δράσης,
η δασκάλα του σεξ αποφάσισε να αποχωρήσει μόνη της από τη θέση της. Μία μέρα μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η 22χρονη δασκάλα με τις ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις στα ανήλικα αγόρια υπέβαλε την παραίτησή της στη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Χανίων.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε και τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος της από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για αποπλάνηση ανηλίκων, η νεαρή εκπαιδευτικός προχώρησε στην παραίτησή της καθώς οι αντιδράσεις γονιών, εκπαιδευτικών, αλλά και κατοίκων έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.

Στο μεταξύ, την κοινοποίηση της δικογραφίας για την υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκων εκ μέρους της 22χρονης δασκάλας στα Χανιά αναμένει το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να λυθεί και η σύμβαση της νεαρής εκπαιδευτικού με το Δημόσιο. Με απόφαση πάντως του γενικού διευθυντή εκπαίδευσης Κρήτης Απόστολου Κλινάκη, από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποκαλύφθηκε η υπόθεση, η 22χρονη απομακρύνθηκε από το σχολείο στο χωριό του νομού Χανίων, όπου δίδασκε.

Από άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες, προκειμένου να βρεθούν τα σαράντα πέντε αγόρια που είχαν προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, και απεικονίζονται σε δεκάδες φωτογραφίες να έχουν τρυφερά ενσταντανέ με την εκπαιδευτικό. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους την κατάθεση του 15χρονου μαθητή που παραδέχτηκε ότι είχε έρθει σε συνουσία με την 22χρονη, καθώς και δεκάδες μηνύματα ερωτικού περιεχομένου που αντάλλασσε με τη δασκάλα. Ωστόσο, από το φωτογραφικό υλικό που έχει κατασχεθεί φαίνεται πως η νεαρή είχε προσεγγίσει και αποπλανήσει και άλλα ανήλικα αγόρια.

Οπως αποκαλύφθηκε από τις διωκτικές αρχές, η 22χρονη, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητά της, ερχόταν σε επαφή, μέσω του Facebook, με μαθητές ηλικίας από δέκα έως δεκαπέντε ετών, και με το πρόσχημα ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματα, τους αποπλανούσε και συνευρισκόταν μαζί τους ερωτικά. Η αντίστροφη μέτρηση για την ίδια ξεκίνησε όταν ο 15χρονος μαθητής άφησε ανοιχτό τον υπολογιστή του και η μητέρα του είδε τα άκρως ακατάλληλα σεξουαλικά μηνύματα και τους διαλόγους που είχε ο γιος της με την 22χρονη.

Ετσι κατέφυγε στις αρχές και ζήτησε την ποινική της δίωξη. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της, εκτός των άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες άσεμνες φωτογραφίες της με διάφορα άτομα που φαίνεται να είναι ανήλικα. Μάλιστα, στο προφίλ της στο Facebook βρέθηκαν διάλογοι με τα άτομα αυτά, τα οποία μάλιστα προέτρεπε να φάνε λάδι και γραβιέρα για να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ερωτικές της επιθυμίες.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου