Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Δίδυμα με πέντε χρόνια διαφορά!


Η ζωή σε συνδυασμό με την επιστήμη γράφουν τελικά τα πιο όμορφα σενάρια.
Ο μικρούλης Reuben Blake, είναι ένα γλυκύτατο πρωτάκι που πήγε φέτος στο δημοτικό. Όμως όσο και αν ακούγεται απίστευτο σε πέντε χρόνια από σήμερα, στο ίδιο σχολείο θα πηγαίνει και η δίδυμη αδελφή του.

Και για να μην σπαζοκεφαλιάζετε θα σας λύσουμε αμέσως τον γρίφο… Η σύλληψη των δύο εμβρύων έγινε την ίδια εποχή, αλλά τα δύο αδέρφια γεννήθηκαν με διαφορά πέντε χρόνων! Ο Simon Blake, 45 ετών και η 38χρονη σύζυγός του Jody για πολλά χρόνια προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδιά αλλά δεν τα κατάφερναν. Έτσι το 2005, ακολούθησαν την οδό της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Τότε «δημιουργήθηκαν» πέντε έμβρυα και δύο από αυτά τοποθετήθηκαν στη μήτρα της Jody. Από την κύηση αυτή γεννήθηκε τελικά ο Reuben, στις 9 Δεκεμβρίου του 2006. Τα υπόλοιπα τρία έμβρυα καταψύχθηκαν μέχρι που το ζευγάρι από το Gloucestershire, θέλησε να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί τον περασμένο χρόνο.

Δύο έμβρυα δεν κατάφεραν να επιζήσουν της διαδικασίας «απόψυξης» και έτσι οι γιατροί εμφύτευσαν ένα μόνο στη μήτρα της 38χρονης μητέρας. Η Floren γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 2011 δύο εβδομάδες μετά από την ημερομηνία που αναμενόταν και πέντε χρόνια μετά τη γέννηση του δίδυμου αδερφού της Reuben…

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου