Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Κρήτη: Παππούς δύο εγγονιών, ο 62χρονος που συνελήφθη για παιδεραστία


Συνταξιούχος και παππούς δύο εγγονιών, άνθρωπος της διπλανής πόρτας και υπεράνω πάσης υποψίας, είναι ο 62χρονος που συνελήφθη στην Κρήτη για παιδεραστία,
καθώς κατηγορείται ότι ασέλγησε εις βάρος ενός 11χρονου κοριτσιού κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν στο σπίτι των γονιών της ανήλικης.


Ο 62χρονος οδηγήθηκε χθες το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία της ασέλγειας εις βάρος ανηλίκου. Ο δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να βρει δικηγόρο και να απολογηθεί στις 11.00 αύριο το πρωί.


Η νέα υπόθεση παιδεραστίας -η τρίτη κατά σειρά-, που έχει προκαλέσει σάλο στο νησί, αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του ρεβεγιόν, όταν ο 62χρονος γιόρταζε μαζί με τους γονείς της μικρής και άλλους συγγενείς τον ερχομό του νέου χρόνου. Ο συνταξιούχος είναι συγγενής εξ αγχιστείας με τους γονείς της 11χρονης και ήταν καλεσμένος μαζί με την οικογένειά του.


Ολοι έπιναν και αντάλλαζαν ευχές στο σαλόνι του σπιτιού, όταν στις 5.00 τα ξημερώματα ο συνταξιούχος μπήκε στο δωμάτιο της μικρής. Σύμφωνα με την Ασφάλεια, το κοριτσάκι εκείνη την ώρα κοιμόταν. Ξαφνικά οι γονείς της και οι καλεσμένοι άκουσαν κραυγές και έντρομοι έτρεξαν στο δωμάτιό της, όπου βρήκαν τον 62χρονο να στέκεται πάνω από το κρεβάτι της. Το κοριτσάκι έκλαιγε με αναφιλητά, ενώ δεν φορούσε εσώρουχο.


Στο παιδικό δωμάτιο επικράτησαν σκηνές αλλοφροσύνης. Ο πατέρας επιτέθηκε στον 62χρονο, ενώ η μητέρα προσπαθούσε να καθησυχάσει την 11χρονη και να μάθει τι είχε συμβεί. Οταν το παιδί τής είπε ότι ο συνταξιούχος την είχε πειράξει, τότε συγγενείς τηλεφώνησαν στην αστυνομία, άντρες της οποίας τον συνέλαβαν.


Ανακρινόμενος ο 62χρονος υποστήριξε ότι δεν είχε ασελγήσει στη μικρή και ότι απλώς είχε μπει στο δωμάτιό της για να τη σκεπάσει. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία και νωρίς χθες το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ωστόσο έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν μαζευτεί αρκετοί συγγενείς τόσο του 62χρονου όσο και των γονιών του κοριτσιού, που ζητούσαν να αποσυρθεί η μήνυση εναντίον του, καθώς θεωρούσαν ότι επρόκειτο για παρεξήγηση. Ο 62χρονος «είναι παππούς δύο εγγονιών, τα οποία υπεραγαπά» τόνιζαν.


Το τελευταίο περιστατικό δίνει νέες διαστάσεις στα φαινόμενα παιδεραστίας προκαλώντας ξανά σοκ στους κατοίκους του νησιού, που ακόμα δεν έχουν συνέλθει από όσα αποκαλύφθηκαν πριν από λίγες μόλις εβδομάδες με τη δράση του Νίκου Σειραγάκη, του 47χρονου προπονητή και γυμναστή σε σχολείο του Ρεθύμνου, ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω στο κρεβάτι του σπιτιού του με δύο ανήλικα αγόρια, αλλά και του 50χρονου γυμναστή, πάλι στο Ρέθυμνο, ο οποίος είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις εναντίον δύο 14χρονων κοριτσιών. Ο τελευταίος, όταν είδε τους αστυνομικούς να μπαίνουν στο σπίτι του, άρπαξε ένα μαχαίρι και έβαλε τέλος στη ζωή του.


Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου