Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Οργή για το πορνογραφικό υλικό που κατείχε 38χρονος


Σχεδόν 40 ώρες βίντεο με σκληρότατο πορνογραφικό υλικό, στο οποίο μεταξύ άλλων εμφανίζονται
ολόγυμνα αγοράκια ηλικίας περίπου επτά ετών να συνευρίσκονται ερωτικά αλλά και τρίχρονα παιδάκια σε βάρος των οποίων ασελγούν ενήλικες, κατείχε ένας άνδρας 38 ετών από τα Μάλια, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το πρωί της Τρίτης.


Τόσο οι φωτογραφίες όσο και τα βίντεο προκαλούν αηδία αλλά και οργή εναντίον όλων εκείνων που απολαμβάνουν να παρακολουθούν τέτοιες σκηνές, πληρώνοντας πολλές φορές αδρά για να τα αποκτήσουν.


Ο 38χρονος, ο οποίος φέρεται να αποδέχεται ότι κατείχε το υλικό αλλά σε καμία περίπτωση δεν το διακινούσε, οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και τον παρέπεμψε σε ανακριτή. Ο 38χρονος κρατείται μέχρι την απολογία του τη Δευτέρα.


Τα ηλεκτρονικά του «ίχνη» είχαν εντοπιστεί από τους «χάκερ» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τις τελευταίες 30 ημέρες, στο πλαίσιο του προγράμματος τελευταίας τεχνολογίας με το οποίο είχε εξοπλιστεί η υπηρεσία για τον εντοπισμό τέτοιων δραστηριοτήτων.


Εκτός από τον 38χρονο, φέρεται να εντόπισαν τα «ίχνη» ακόμα πέντε ατόμων, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς».

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου