Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Χαρείτε τις οικογενειακές στιγμές! Πλήρης σειρά προϊόντων τεχνολογίας Dermasilk για όλη την οικογένεια


Η DermaSilk® είναι μια καινοτόμος σειρά θεραπευτικής ένδυσης την οποία δημιούργησε η εταιρεία Alpretec για τα άτομα που ταλαιπωρούνται από δερματικά νοσήματα και άλλα προβλήματα του δέρματος (ατοπική δερματίτιδα, δερματίτιδα εξ επαφής, μυκητίαση κτλ). 



Η αποτελεσματικότητά της θεραπευτικής ένδυσης βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες της καθαρής ινοΐνης μεταξιού, μετά από ειδική ύφανση, η οποία έχει μόνιμη αντιμικροβιακή δράση χωρίς να μεταβάλλει τη φυσιολογική χλωρίδα του δέρματος και των βλενογόνων. 


Η καινοτόμος τεχνολογία των ρούχων της Dermasilk® είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της εταιρείας Alpretec. 


Το 2009 ο ρουχισμός τεχνολογίας DermaSilk® συμπεριλήφθηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτόκολλο ETFAD/EADV για την αντιμετώπιση της ατοπικής δερματίτιδας. Η σειρά περιλαμβάνει εσώρουχα (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), κάλτσες (με ή χωρίς διαβαθμισμένη συμπίεση) και αξεσουάρ (γάντια, μάσκες και επίδεσμοι). 


Όλος ο ρουχισμός της DermaSilk® περιλαμβάνεται στην πρώτη κατηγορία των ιατρικών βοηθημάτων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (class I medical devices CE).
Dermasilk® και Ατοπική Δερματίτιδα




Τα ενδύματα της σειράς DermaSilk® είναι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες EADV για τη διάγνωση και τη θεραπεία της Ατοπικής Δερματίτιδας, όπου η χρήση τους συνιστάται, ακόμα και όταν η ασθένεια είναι ελαφριάς μορφής.


Χάρη στα χαρακτηριστικά της, η σειρά DermaSilk® είναι αποτελεσματική και στις οξείες μορφές αλλά και κατά τη διάρκεια της υποχώρησης: 


- μειώνει τον κνησμό και τη φλεγμονή,
- ελέγχει τις βακτηριακές και τις μυκητιακές αναμολύνσεις,
- ελέγχει τον ιδρώτα και διατηρεί τη σωστή υδρολιπιδική ισορροπία,
- μειώνει τη διάρκεια των έντονων φάσεων και τη συχνότητα των υποτροπών,
- ευνοεί τη θεραπεία των βλαβών και την αναγέννηση του δέρματος.

Χαρακτηριστικά

Ο καινοτόμος συνδυασμός της πρώτης ύλης και της επεξεργασίας υψηλής τεχνολογίας προσφέρει στη θεραπευτική ένδυση Dermasilk μοναδικά χαρακτηριστικά:


Είναι μαλακή και δεν ερεθίζει το δέρμα. Το μακρύ, εξαιρετικά λείο και απαλό νήμα αποτρέπει την τριβή και τον ερεθισμό εκτελώντας παράλληλα ένα ευεργετικό μικρο-μασάζ στο δέρμα.

Είναι δροσερή και αφήνει το δέρμα να αναπνέει πραγματικά. Το νήμα που χρησιμοποιείται και η ειδική διαδικασία ύφανσής του προσφέρει ελεύθερο αερισμό ώστε το δέρμα να διατηρείται δροσερό και στεγνό ελέγχοντας την εφίδρωση.

Ευνοεί τη σωστή ισορροπία υδρολιπιδίων προσφέροντας μαλακτική και κατευναστική δράση. Χάρη στην εξαιρετική υγροσκοπική της δράση, η θεραπευτική ένδυση Dermasilk απορροφά μέχρι το 30% του βάρους της σε υγρασία χωρίς να αφήνει την αίσθηση του υγρού. Αποβάλει γρήγορα την υπερβολική υγρασία ακόμη και σε έντονη εφίδρωση και αφήνει το δέρμα στεγνό και ενυδατωμένο χάρη στο φυσικό απόθεμα υγρασίας που διατηρείται στις ίνες.

Μειώνει την έντονη εφίδρωση που ξηραίνει το δέρμα. Το μετάξι είναι ίνα ζωικής προέλευσης και μπορεί να διατηρήσει τη θερμοκρασία του σώματος ακόμη και σε συνθήκες υπερβολικής υγρασίας. Τα συνθετικά και φυτικής προέλευσης υφάσματα δεν έχουν ικανότητα θερμορύθμισης διότι ο ιδρώτας που παράγεται δεν ψύχεται γεγονός που προκαλεί μεγαλύτερη εφίδρωση. Τα προϊόντα τεχνολογίας Dermasilk διακόπτουν το φαύλο κύκλο εφίδρωσης – αύξησης θερμοκρασίας – εφίδρωσης και αποτρέπουν την ξηρότητα του δέρματος.

Είναι απολύτως φυσική και αγνή. Τα ρούχα Dermasilk είναι κατασκευασμένα από 100% καθαρή ινοΐνη μεταξιού χωρίς ίχνος σερικίνης, ουσία που περιέχεται στο μετάξι και προκαλεί αλλεργίες. Στην επεξεργασία τους δεν χρησιμοποιείται χλώριο, χρωστικές ή άλλες ερεθιστικές για το δέρμα ουσίες.

Προλαμβάνει και καταστέλλει τις βακτηριακές και μυκητιασικές μολύνσεις του δέρματος χωρίς να μεταβάλλει τη φυσιολογική χλωρίδα χάρη στη συνεχή αντιμικροβιακή δράση, τεχνολογία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.


Χάρη στα χαρακτηριστικά της, η DermaSilk μειώνει σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή της τη φαγούρα και τη φλεγμονή, έτσι ώστε να αποτελέι ουσιαστική βοήθεια για την αντιμετώπιση πολλών νοσηματων και παθήσεων του δέρματος. 

Μερικά είδη στη σειρά των ειδών καλτσοποιίας (π.χ. κάλτσες/καλσόν) είναι διαθέσιμα σε χρώματα εκτός από το φυσικό λευκό (μαύρο/γκρι/μπεζ). Η βαφή τους γίνεται στο νήμα, διασφαλίζοντας μηδενικές απώλειες χρώματος κατά τη διάρκεια του πλυσίματος τους, καθώς και την αποφυγή οποιουδήποτε είδους ερεθισμού του δέρματος από πιθανή διαφυγή των χρωμάτων.

Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου