Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

Συνέλαβαν γιατρούς για ασελγή πράξη με ανήλικη


Την προσωρινή κράτηση δύο γνωστών ιατρών της Καρπάθου που φέρονται να ήλθαν σε σεξουαλική επαφή
με μία 15χρονη Ουκρανέζα, διέταξε ο τακτικός Ανακριτής Βασίλης Καραναστάσης και ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κ. Μπούτσικος.

Την ανήλικη εξέδιδε κύκλωμα, το οποίο εξάρθρωσε το αστυνομικό τμήμα Καρπάθου! Μετά τις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι ιατροί του Κέντρου Υγείας Καρπάθου, 56 και 51 ετών αντίστοιχα, οδηγήθηκαν στη φυλακή για ασελγή πράξη με ανήλικη.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου αναμένεται μάλιστα να ενημερώσει για την άσκηση των ποινικών διώξεων και την πορεία της υπόθεσης το Υπουργείο Υγείας και την 2η ΥΠΕ Νοτίου Αιγαίου για τη διενέργεια ανάλογης διοικητικής-πειθαρχικής έρευνας.

Αύριο αναμένεται να απολογηθούν εξάλλου ενώπιον του κ. Ανακριτή για την ίδια υπόθεση δύο κάτοικοι Καρπάθου κατηγορούμενοι για σύσταση και λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης, σωματεμπορία εις βάρος ανήλικου κατ' επάγγελμα και κατά συρροή, κατ' εξακολούθηση.

Στην υπόθεση έχουν κριθεί ήδη προσωρινά κρατούμενοι μια 33χρονη υπήκοος Ουγγαρίας και ο 25χρονος Αλβανός σύντροφός της.

Ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους, της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής της μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της, αφέθηκε η συγκατηγορούμενη 32 ετών, υπήκοος Ουγγαρίας, ενώ ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής της μια φορά κάθε μήνα στην Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Ρόδου αφέθηκε μια 16χρονη Ουγγαρέζα.

Η τελευταία έχει υποστηρίξει προανακριτικά ότι η 33χρονη μαζί με τους δύο Καρπάθιους που τους κατονομάζει την «αγόρασαν» την 16η Ιουλίου 2011 στην Ουγγαρία. Ο ένας μάλιστα, όπως είπε, είχε διαθέσει στην 33χρονη 5 γραμμάρια κάνναβης έναντι 20 ευρώ και η ίδια είχε αναλάβει την μεταφορά τους στο νησί κρύβοντάς τα στο στηθόδεσμό της.

Πηγή:dimokratiki

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου