Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΜΕ ΑΓΑΠΗ… Η ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


Για ακόμη μία εβδομάδα η Μαρί Κυριακού και η εκπομπή "Με Αγάπη", προσεγγίζουν ενδιαφέροντα θέματα που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Πάντα όμως, με το βλέμμα στραμμένο στις ευπαθείς ομάδες, μας παρουσιάζουν τρόπους, ώστε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, που μας έχουν ανάγκη και να τους χαρίσουμε μια ζεστή αγκαλιά "Με Αγάπη"!
"Τα Χριστούγεννα του Μάικ"

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου
Η Μαρί Κυριακού, μας παρουσιάζει τη νέα, ολοκαίνουργια, Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Μάικ Φασολάκη με τίτλο: "Τα Χριστούγεννα του Μάικ". Μην το χάσετε! Δευτέρα 21 Νοεμβρίουστις 12:50, στον ΑΝΤ1. στις 12:50, στον ΑΝΤ1.
"Παιδική Υπερκινητικότητα"
Τρίτη 22 Νοεμβρίου
Η εκπομπή "Με Αγάπη" μας ενημερώνει για μια διαταραχή συμπεριφοράς, "την παιδική υπερκινητικότητα" και μας εξηγεί πώς μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε.
"Τροφική Δυσανεξία"
Τετάρτη 23 Νοεμβρίου
Η διατροφή μας, συμβάλλει σημαντικά στην καλή λειτουργία του οργανισμού. Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για "την τροφική δυσανεξία", την αντίδραση δηλαδή του οργανισμού μας στην κατανάλωση κάποιας συγκεκριμένης τροφής και πώς να την αποφύγουμε.
"Στήριξη σε ανάπηρα παιδιά"
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου
Η εκπομπή "Με Αγάπη" μας πληροφορεί για τον νέο χώρο της "Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων", που αποτελεί μια πολύτιμη πηγή αισθητηριακών εμπειριών και απευθύνεται σε παιδιά με κινητικές, λειτουργικές και επικοινωνιακές δυσκολίες.
"Το Πάρκο μας"
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου
"Το Πάρκο μας", είναι ένας μη κερδοσκοπικός Οργανισμός, που ασχολείται με την αξιοποίηση ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων της πόλης. Υλοποίησε το πρώτο πράσινο πάρκο στη πόλη μας και η Μαρί Κυριακού, μας το παρουσιάζει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 12:50.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου