Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Η 3χρονη Charlotte μας δίνει μάθημα ζωής

Η 3χρονη Charlotte Nott κατάφερε να σωθεί από την βαριά μηνιγγίτιδα. Οι γιατροί αγωνίστηκαν για να σταματήσει η εξάπλωση της νόσου. 


Είχε γάγγραινα που προήλθε από σηψαιμία και για να σωθεί της ακρωτηρίασαν τα πόδια και τα χέρια. Ευτυχώς, κατάφεραν να σώσουν τους αγκώνες της και τα γόνατά της.

Παρά τα άσχημα που της συνέβησαν, η τρίχρονη μικρούλα δεν το έβαλε κάτω. Με απίστευτο θάρρος, ζει και απολαμβάνει την καθημερινότητάς της, δίνοντας σε όλους μας ένα μάθημα ζωής!

Η Charlotte ζωγραφίζει με το στόμα της και παίζει με την πλαστελίνη με τα χεράκια της. Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα και δεν το βάζει κάτω!

Οι 29χρονοι γονείς της, που εκτός από την Charlotte έχουν και ένα γιο, ετοιμάζονταν τα Χριστούγεννα να φύγουν για διακοπές. Λίγο πριν, παρατήρησαν στο στήθος της μικρής τρία μωβ σημάδια. Έτσι πήγαν στο νοσοκομείο και οι γιατροί κατάλαβαν ότι είχε μηνιγγίτιδα.

Πλέον οι γονείς της ελπίζουν ότι μπορεί να γίνει προσθετική άκρων στα χέρια και στα πόδια της μικρής. Είναι ευγνώμονες και οι δύο που έχουν ακόμα μαζί τους το αγγελούδι τους.

Πηγή: www.i-diadromi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου